AutokeemiaMüük.ee e-poe privaatsuspoliitika

Privaatsuspoliitika

Autokeemia OÜ on võtnud endale kohustuse kaitsta oma klientide ja e-poe kasutajate privaatsust ning koostanud privaatsuspoliitika põhimõtted, mis käsitlevad kliendi andmete kogumist, kasutamist, avaldamist, edastamist ja säilitamist.

Isikuandmete kogumine ja kasutamine

1.1. Autokeemia OÜ (reg. kood 14660125), asukoht Linnavere tee 3, Soinaste, Tartumaa 61709, Eesti,  tel. +372 5453 0009, e-post: info@pinnakaitse.ee) edaspidi müüja töötleb E-poe klientide edaspidi Kliendi esitatud isikuandmeid kooskõlas isikuandmete kaitse seaduses kehtestatud nõuetega ning suhtub andmete puutumatusesse tõsiselt.

1.2. Töödeldavateks isikuandmeteks on andmed, mida küsitakse Kliendilt püsikliendiks registreerumisel (näiteks: nimi, postiaadress, e-posti aadress, valitud salasõna, telefoninumber, arve ja saadetiste edastamise aadress, soov saada turunduse e-kirju (vabatahtlik)) ja/või Tellimuse vormistamisel (ees- ja perekonnanimi, aadress, telefoninumber, e-posti aadress, ostukorvi sisu ja ajalugu,
tootedete tüüp ja kogus, ostuhind, tellimise kuupäev, tellimuse staatus, toote tagastamised, klienditeeninduse taotlused). Töödeldavate isikuandmete hulka kuulub ka arveldusarve number, millelt ostu eest maksti, juhul kui Müüjale tekib vajadus ja kohustus Kasutustingimustes toodud juhtudel ja ulatuses tagastada Kliendile ostu eest tasutud summa. Samuti võime koguda metaandmeid, mis kogutakse veebilehte külastades. Nendeks on
viitelehekülg, juurdepääsu andmed ja aeg, veebilehitseja tüüp, IP-aadress, operatsioonisüsteem ja liides, veebilehitseja tarkvara keel ja versioon.

Isikuandmete kasutamine

Klientide andmeid kasutatakse selleks, et pakkuda konto funktsioone, edastada teile turundusmaterjale ulatuses, mis on lubatud seadusdes, analüüsida klientide huvisid turunduse eesmärkidel, täita lepingulist suhet ja tootetellimust, osutada klienditeenindust, täita seadusest tulenevaid kohustusi, kaitsta, luua ja teostada õiguslikke nõudeid ja pakkuda soovidele vastavat turundust.

Ühtlasi saame kogutud isikuandmete abil teavitada kliente AutokeemiaMüük.ee parimatest pakkumistest uudiskirja kaudu. Uudiskirjaga liitumise nõusolekut küsitakse kliendilt e-poe kassas. Uudiskirjaga liitunutel on igal ajal võimalik ennast adressaatide nimekirjast eemaldada.

Isikuandmete muutmine

Kliendi tuvastamiseks ja temaga kontakteerumiseks kogutud isikuandmeid on võimalik näha, muuta ja täiendada meie veebisaidil „Minu konto“ lehel. Kliendil ei ole võimalik muuta oma e-posti aadressi ning seetõttu palume e-posti aadressi muutmisel meid sellest teavitada.

Isikuandmete edastamine

Autokeemia OÜ ei edasta kogutud isikuandmeid kolmandatele isikutele.

Isikuandmete kaitse

Autokeemia OÜ rakendab kõiki ettevaatusabinõusid, sealhulgas nii administratiivseid kui tehnilisi, et kaitsta kliendi isikuandmeid. Juurdepääs andmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel.

Turvalisus

AutokeemiaMüük.ee e-poest sooritatud tellimuste käigus kogutud isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot. Krüpteeritud andmesidekanal pankadega tagab ostu sooritaja isikuandmete ja pangarekvisiitide turvalisuse.

Privaatsuspoliitika tingimused ja muudatused

Autokeemia OÜ jätab endale õiguse privaatsuspoliitika tingimusi muuta, avaldades uued tingimused e-poe kodulehel.

Privaatsuspoliitika tekkivate küsimustega palume pöörduda e-posti aadressil info@pinnakaitse.ee